Nieuws

Heeft u nieuws voor Hoogeloon.Info? Stuur uw bericht naar info@hoogeloon.info.

Volop feest tijdens de kermis in Hoogeloon!
Geplaatst op: 10-06-2018

De feesttent van Fanfare Wilhelmina, gelegen aan het kerkplein in Hoogeloon, staat jaarlijks garant voor drie dagen gezelligheid tijdens de kermis, met ook dit jaar weer een veelbelovend en gevarieerd programma!

Zaterdag 23 juni - Qnøt
Vanaf 21:00 uur coverband Qnøt. Deze 9-koppige band, compleet met zanger, zangeres en blazerssectie, zorgde vorig jaar voor een geweldig feestje op zaterdagavond! Kwaliteit en energie staan bij Qnøt hoog in het vaandel en door hun specialiteit in medleys kun je in een mum van tijd alle toppers meezingen. Top 40, Golden Oldies, Soul, Dance, Rock, 70's, 80's, 90's, 00's... Het komt allemaal voorbij in een spetterende avondvullende show!

Zondag 24 juni - Kermisconcert
Het jaarlijkse kermisconcert door Fanfare Wilhelmina start om 14:30 uur met een optreden van de percussiegroep. De percussiegroep is in voorbereiding op DRUMMANIA! dat plaatsvindt op zaterdag 29 september en tijdens het kermisconcert laten zij een preview horen van de veelbelovende 90's party! Het programma wordt vervolgd door een optreden van het gezamenlijke leerlingen- en opleidingsorkest van Fanfare Wilhelmina, Muziekvereniging St. Willibrordus Casteren en Muziekvereniging De Volharding Duizel. Daarna wordt plaats gemaakt voor onze gasten van dit jaar, het blaasorkest van Muziekvereniging St. Willibrordus Casteren. Het kermisconcert wordt afgesloten door het blaasorkest van Fanfare Wilhelmina, waarna DJ Menno nog voor de nodige muziek zal zorgen!

Maandag 25 juni - Black Swords, Soul 'n Glow en PYRO
Maandagavond staan er drie steengoede bands op het podium! Om 20:30 uur trapt rockband Black Swords de avond af. De jonge band bestaat uit de broers Bram en Loek Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts uit Hapert, Senna Trompetter uit Hoogeloon en Evy Heckmann uit Melick. Ondanks hun jonge leeftijden stonden ze al op grote podia, waaronder in de finale van The Clash of the Coverbands en Holland's Got Talent.

Daarna is het tijd voor Soul 'n Glow, een kei enthousiaste Soul & Disco coverband uit Eindhoven. Een zeer hechte en ervaren groep die soul van nu spelen, maar ook de grootste artiesten uit het verleden eren. Door recht vanuit het hart te spelen met alle passie die ze in zich hebben laten zij het publiek een geweldige tijd beleven.

De avond wordt afgesloten door PYRO, de band rondom frontman Bas Soetens, bijgestaan door Stein Soetens, Steef van Sambeeck, Harm Peters en Jules van der Heijden. Vuurwerk, rook, meezingbare refreinen en harde gitaren is waar de band voor staat. Geen festival is te groot of te klein voor deze band waar de energie vanaf spat. Ze willen maar één ding... Gas geven!

Van zaterdag 23 juni t/m maandag 25 juni dus weer volop feest tijdens de kermis in Hoogeloon!
Op alle drie de dagen is iedereen van harte welkom (gratis toegang).

Vorige Volgende

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

U moet geregistreerd en ingelogd zijn om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen

Agenda

oktober 2018
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Weerstation Hoogeloon

'T HOOGELOONTJE

'T HOOGELOONTJE is een lokaal weekblad welke gratis wordt bezorgd in Hoogeloon. Klik op de afbeelding aan de bovenzijde voor de laatste uitgave van ''T HOOGELOONTJE".
 
  klik op logo (links)
voor het inzien
van de vaste
rubrieken
 
  Klik op logo (links)
voor archief

Om een E-Mail naar Het Hoogeloontje te sturen is hier het E-Mail adres  kopie@hoogeloontje.nl

Wandel- en fiets routes in Hoogeloon

             
klik op het logo voor meer info

Casters Vervoer

Nu ook via Hoogeloon
 

Meer informatie

Weersverwachting Hoogeloon

Openbare Dorpsraadvergadering

Inzameldag (2018)

   
08 okt. 2018 P.M.D. G.F.T. Rest
12 / 13 okt OUD PAPIER
22 okt  2018 P.M.D G.F.T  
   
       
05 nov.  2018 P.M.D. G.F.T. Rest
09 / 10 nov OUD PAPIER
19 nov.  2018 P.M.D. G.F.T.  
   


P.M.D.=Plastic, Metaal en Drank
G.F.T. = groene kliko
Rest = grijze kliko


 

Afvalwijzer

Klik op onderstaande logo voor het inzien van de afvalwijzer 2018
 

Archief

     
Video   Foto    
album   album    

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 9 unieke bezoekers
Deze week: 311 unieke bezoekers
Totaal: 72500 unieke bezoekers