informatie_onderwijs_Peuterspeelzaal

Peuterspeelzalen!

 Stichting Peuterspeelzalen gemeente Bladel heeft een eigen website. Iedereen die geïnteresseerd is kan via www.peuterspeelzalenbladel.nl onze website bezoeken voor informatie over onze peuterspeelzalen en plaatsingsmogelijkheden. We beheren peuterspeelzalen in de gemeente Bladel te weten:

PSZ de Woelige Hoek Hofdreef 7 5531 EW Bladel  
PSZ de Hummeltjes Kerkstraat 25 Hapert  
PSZ Kinderkeet Hoofdstraat 20 a Hoogeloon tel 06-82 00 57 20
PSZ Jippie Jee  Boontuintje 2 Netersel   
PSZ Klavertje 4  Willibrordusstraat 2a Casteren   

Wij staan garant voor professionele begeleiding van peuters in de leeftijd van 2 – 4 jaar. We bieden gestructureerde methodische activiteiten in een uitdagende en voor de leeftijd aangepaste omgeving. Een vaste dagindeling op de speelzaal en het hanteren van duidelijke regels en rituelen bieden uw kind veiligheid en structuur en went daarmee aan het schoolritme. Om die reden vindt u op alle speelzalen dezelfde elementen van een dagprogramma binnen een vaste dagindeling. De peuterspeelzaal is hiermee een uitstekende voorbereiding op de basisschool. Onder deskundige begeleiding kan uw kind gedurende twee dagdelen per week (totaal 5 ½ uur per week) spelen en ontwikkelen in een uitdagende speel/leeromgeving. Taal- en woordenschatontwikkeling lopen als een rode draad door onze activiteiten heen. Al onze speelzalen zijn gecertificeerd voor de begeleiding van uw kind in het Vroeg- en Voorschoolse Educatietraject. (VVE)

Wilt u meer informatie ontvangen over een plaats op de peuterspeelzaal voor uw kind? Neem dan contact op met Stichting Peuterspeelzalen gemeente Bladel:

via telefoon: 0497 - 383 485

via e-mail: info@peuterspeelzalenbladel.nl

of kijk op onze website: www.peuterspeelzalenbladel.nl

 Met vriendelijke groet,

Mirjam Dierick
coordinator
(werkdagen ma en do van 9 - 17 uur, di 9 - 13.30 uur)

Stichting Peuterspeelzalen gemeente Bladel
Hofdreef 7
5531 EW Bladel
0497 - 383 485

www.peuterspeelzalenbladel.nl
info@peuterspeelzalenbladel.nl

 

Baevo